Forum

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 17 svi 2017 02:36 by  Podrška
Upute za korištenje i pravila ponašanja
 0 Replies
Sort:
Topic is locked
Author Messages

PodrškaNew Member


Posts:16
New Member


--
17 svi 2017 02:36
  Dobrodošli na forum Masline!

  Registracija na ovaj forum je besplatna. Ovaj forum je mjesto za raspravu, razmjenu iskustava, davanje korisnih savjeta, pomaganje drugim korisnicima...

  Ponašanjem na forumu pokazujete i svoju razinu kulture stoga prilikom pisanja obratite pozrnost da nikoga ne vrijeđate i da se pridržavate pravila.

  Korisničko ime (nadimak) je identitet po kojem ćete biti poznati na forumu. Zabranjeno je korištenje korisničkog imena koje bi moglo biti uvredljivo.

  Kod otvaranja nove teme obratite pozrnost da temu otvorite u odgovarajućoj kategoriji. Naslov teme mora jasno dati do znanja o čemu želite raspravljati.

  Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.

  Poruke kojima je svrha vrijeđanje bit će izbrisane, a članovi koji krše pravila normalne komunikacije bit će prvo opomenuti, a u slučaju da se i dalje ne budu pridržavali pravila, bit će izbačeni s foruma.

  Od članova se očekuje da druge članove i osobe spominjane u postovima tretiraju s poštovanjem, ne vrijeđaju i ne omalovažaju ostale korisnike.

  Strogo je zabranjeno kritiziranje drugih korisnika kao osoba, a predmet rasprave mogu biti isključivo korisničke poruke.

  Zabranjeno je na forum stavljati tuđe osobne podatke kao što su ime i prezime, JMBG, telefonski brojevi, adresa e-pošte, adresa stanovanja, mjesto zaposlenja i slično. Postovi u kojima se objavljuju ovakvi podaci bit će brisani, a oni koji su ih objavili bit će opomenuti ili odmah izbačeni s foruma, ovisno o težini prekršaja i procjeni administratora.

  Zabranjeno je objavljivati privatne poruke drugih članova. Korisnici koji ostale korisnike vrijeđaju, omalovažavaju, neprimjereno se izražavaju ili čak im i prijete putem privatnih poruka, bit će odmah isključeni s foruma.

  Reklamiranje usluga, web stranica ili bilo kojih proizvoda putem foruma je zabranjeno. Za reklamu se obratite našem marketingu.

  "Spamanje" na forumu, pretjerana upotreba velikih slova i interpunkcije na portalu strogo je zabranjeno. Ukoliko nešto želite naglasiti, predlažemo korištenje bolda (također u razumnoj mjeri).

  Administratori foruma imaju pravo ispravljanja, brisanja i premještanja svake poruke ili teme u kojoj se krše pravila foruma ili koju smatraju neprimjerenom.

  Administratori se obvezuju da će u tajnosti držati sve podatke korisnika. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

  Svi postovi odražavaju mišljenja njihovih autora, a ne administratora foruma ili uredništva Masline. Maslina se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj.

  Ako smatrate da neki post krši pravila ovog foruma, to možete prijaviti administratoru putem privatne poruke.

  Zahvaljujemo na pažnji i želimo vam ugodan boravak na portalu Masline.
  Topic is locked